Autobedrijf Kiers

Volvo specialist Groningen

Plan een afspraak in

Onze occasions

Het kopen van een nieuwe of gebruikte auto is niet iets wat je dagelijks doet. Wordt dit uw eerste auto, of is de oude aan vervanging toe dan heeft Autobedrijf Kiers een ruime voorraad occasions om uit te kiezen. Mocht het voorkomen dat deze niet overeen komt met uw wensen, dan is het mogelijk om een zoekopdracht te plaatsen.

Op basis van uw wensen kan Autobedrijf Kiers de beste occasions voor u selecteren en daarmee een goede en betrouwbare auto aanbieden. Alle occasions worden zorgvuldig geselecteerd en daar waar nodig wordt "preventief" onderhoud uitgevoerd, voordat de auto wordt aangeboden aan de klant.

U kunt altijd uw oude auto bij ons inruilen en op aanvraag een proefrit maken in een van onze occasions. 


Algemene verkoop bepalingen:

  • Alle verkoop auto's worden afgeleverd met een nieuwe of recente APK Keuring.
  • Alle verkoop auto’s krijgen een onderhoudsbeurt en onderdelen die af zijn of aan vervanging worden gerepareerd (distributieriem, aandrijflijn, koppeling, remmen etc)
  • De advertentie prijs is ook de prijs, daar komen geen extra kosten zoals rij klaar maken overheen.
  • Bij aankoop verkoop auto is de inruil van uw eigen auto altijd mogelijk

Algemene Garantie:

De auto’s van autobedrijf Kiers worden voor aflevering vakkundig nagekeken en technische gebreken worden vakkundig gerepareerd. Onderdelen die aan slijtage zijn onderheven of een interval hebben (distributieriem, koppeling, remschijven/blokken, motor olie/filters etc ) worden voor aflevering vervangen. Dit garandeert een betrouwbare en veilige auto, ondanks hoge leeftijd en/of kilometerstand. Als er zich onverhoopt kort na aflevering toch problemen voordoen zal ten alle tijden in goed overleg de reparatie conform de afgesproken garantievoorwaarden worden uitgevoerd.

Autobedrijf Kiers nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Website door De Raaf Media