Autobedrijf Kiers

Volvo specialist Groningen

Plan een afspraak in

Reparaties & Onderhoud

Onderhoud

Doordat Autobedrijf Kiers gespecialiseerd is in het onderhouden van Volvo zijn we over de afgelopen 25 jaar steeds beter geworden in het uitvoeren van preventief onderhoud. Dit voorkomt uiteindelijk onnodige reparaties en storingen wat zich uiteindelijk terug betaald in een lagere rekening voor de klant. 

Auto's worden steeds complexer en elektronica begint een grotere rol te spelen bij onderhoud van auto's. Autobedrijf Kiers heeft gespecialiseerde monteurs in dienst die jaarlijks bijgeschoold worden over de nieuwste technologische ontwikkelingen. 


Autobedrijf Kiers heeft de meest gangbare Volvo onderdelen in huis. Daardoor zijn we in staat snelle service te bieden en reparaties uit te voeren. Bij vervanging van vloeistoffen en oliën wordt nauwkeurig rekening gehouden met de specificaties van de auto, voor het zo goed mogelijk functioneren van de motor en de auto.

Reparatie
Heeft uw auto een storing of start uw auto niet, neem dan direct contact op met Autobedrijf Kiers. In de meeste gevallen kunnen we telefonisch al een diagnose stellen en vaststellen of u zelf veilig naar de garage kan rijden of niet. Rij nooit door met een storing of vreemde geluiden die onder de motorkap vandaan komen. Dat kan de schade verergeren en de kosten dus verhogen van een eventuele reparatie. U krijgt altijd een leenauto mee, zodat uw mobiel blijft, terwijl uw auto wordt gerepareerd.

Als Volvo specialist hebben is er specialistische kennis in huis met betrekking tot onderhoud van Volvo en toegang tot een netwerk van goede gebruikte, gereviseerde en nieuwe onderdelen. Wanneer er sprake is van een grote reparatie zorgen we voor advies op maat. We adviseren wat de beste of voordeligste keuze is, rekening houdende met de staat, leeftijd van de auto en uiteraard uw budget.


Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Autobedrijf Kiers

Contact informatie

Plan een afspraak in
Routebeschrijving naar deze locatie

Openingstijden

ma 08:00–17:00
di 08:00–17:00
wo 08:00–17:00
do 08:00–17:00
vr 08:00–17:00
za Op afspraak

Banden service

Autobedrijf Kiers heeft een volledig banden service programma van, montage, balanceren, opslag voor winter en zomerbanden en seizoen wissel. Autobedrijf Kiers heeft de meest gangbare maten op voorraad liggen en daardoor kunt u snel geholpen worden.

 Airco service 

Autobedrijf Kiers heeft haar eigen airco vul station in huis. Tijdens preventief onderhoud wordt de status en het gas niveau gecontroleerd en, indien nodig opnieuw afgevuld. Wij zijn volledig Airco gecertificeerd. 

Autobedrijf Kiers nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Website door De Raaf Media